Coverband Sorry

Na jarenlang geen muziek meer samen te hebben gemaakt, bleef de herinnering aan ‘die geweldige tijd’ ons achtervolgen en hebben we besloten de knoop door te hakken:

 Met oprecht enthousiasme kondigen wij een reünieoptreden aan,”. Sorry”, ooit een soort van huisband van het legendarische Café Spoorzicht in Eerbeek.

Gedurende ons bestaan, van eind jaren 90 tot eind jaren 00, hebben we veel opgetreden in Eerbeek en ver daarbuiten. Hoewel we technisch gezien misschien niet tot ‘de besten der besten’ behoorden (vandaar de naam Sorry..), kwamen we met ons enthousiasme en onze energie toch heel ver! Hoewel sommige leden, zoals Chris en Tim, nagenoeg volledig zijn gestopt met muziek maken, zijn anderen, zoals Leo en Jan ( in Arnhem en omstreken bekend van 2nd-Opinion), altijd blijven doorgaan met het maken van muziek. In 2015 hebben we een eenmalig (besloten) optreden gedaan, maar nu, gedreven door warme herinneringen en een ‘vier het leven’-mentaliteit, zijn we opnieuw de oefenruimte ingedoken. We krijgen versterking van gitarist Jasper. Al weken zijn we ons aan het voorbereiden op een gezellige muziekmiddag, waar we hopen dat veel mensen, die zin hebben in een “coverbandje”, zoals er velen waren in de nineties, van de partij zullen zijn.

Datum

21 apr 2024
Verlopen!

Tijd

18:00 - 21:00

Locatie

Café Atlanta
Café Atlanta
Staringplein 40 Arnhem